Metaalconstructie

Bij Ventilec gebeurd zo goed als elke bewerking in eigen huis. Hierdoor zorgen we ervoor dat we op maat gemaakte stukken kunnen afleveren. Ons atelier is voorzien van allerlei machines zodat we onafhankelijk van leveranciers onze eindproducten binnen de gewenste levertijden kunnen afleveren. Tevens biedt ons atelier ook plaats aan een zandstraalmachine waardoor we uitzonderlijke afwerkings kwaliteiten verkrijgen. Natuurlijk geen installatie zonder gepast kleurtje! Hiervoor hebben wij ook een eigen lakkerij.

Dat wij in vele sectoren thuis zijn zien we in onderstaande beelden. Door deze brede kennis kunnen wij zo goed als elk probleem met ons ingenieursteam oplossen.  

We hebben eerst een palletiseerstraat die ontworpen is voor dagelijkse productie. Als tweede foto ziet u 2 vleesverwerk machines die gebruikt worden in kippenslachterijen. Verder hebben we nog een doseersysteem voor toevoeging van brandwerende additieven. Als laatste hebben we ook nog een warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar is ontworpen om warmte te onttrekken aan een mestput. Deze warmte zal dan gebruikt worden voor bvb in deze installatie de stallen op te warmen.

  • paletiseerstraat
  • slachterijen
  • silo
  • warmtewisselaar

Ventilec - Moortelstraat 20 - 9160 Lokeren - België - info@ventilec.be - tel 09 326 95 85 - fax 09 326 95 80